خواص چغندر چیست؟

خواص چغندر چیست؟چغندر، گیاهی است، دارای و گلوله مانند. ریشه چغندر، پیازی است. رنگ ریشه چغندر ممکن است زرد، سرخ و سفید باشد. ریشه چغندر به صورت خام قابل استفاده و مصرف است و اغلب آن را پخته مصرف می کنند که همه به نام لبو آن را می شناسند.

نان خشک چغندر

چغندر قرمز و آب آن فواید زیادی برای سلامتی بدن دارند که از آن جمله می توان به بهبود جریان خون، کاهش فشار خون بالا و افزایش عملکرد ورزشی اشاره کرد.برای اولین بار، چغندر در مدیترانه و جنوب غربی آسیا دیده شد. چغندر به عنوان غذا از 2000 سال قبل شناخته شده بود.رومی ها و یونانی ها از این سبزی به عنوان غذا استفاده می کردند. یونانی ها برای خنک شدن خونشان، چغندر مصرف می کردند.

خواص دارویی چغندر :

– لبو به علت دارا بودن عناصر کمیاب از بیماری جذام جلوگیری می کند. فسفر دارد ، پس برای مغز و اعصاب مفید است.
– برای استحکام استخوان ها مفید است.
– لبو با اینکه 17 درصد قند دارد، ولی خنک است و این خاصیت خنکی در برگ آن بیشتر است . از این رو آب لبو برای التهاب مثانه، رفع یبوست و بیماری های پوست مفید است.
– لبو ویتامین های A ، B و C دارد از این رو اشتها آور است و بهتر است همیشه به سالاد افراد کم وزن اضافه شود.

چغندر

به کاهش فشار خون بالا کمک می کند

فشار خون بالا می تواند به عروق و قلب شما آسیب برساند. علاوه بر این، این یکی از قوی ترین عوامل خطر برای بیماری های قلبی، سکته مغزی و مرگ زودرس در سراسر جهان است.

برای خرید نان خشک چغندر  اینجا کلیک کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.