فیبر هسته خرما

هسته‌ي خرما نيز منبعي غني از فيبر رژيمي است كه پس از فرآوري خرما در كارخانجات توليد شيره‌ي خرما، خمير خرما، چيپس خرما و يا كارخانجات توليد كننده‌ي خرماي بدون هسته، به عنوان ضايعات دور ريخته مي‌شود و يا به مصرف دام مي رسد. هسته ي خرما كه 10-15 درصد از وزن خرما را تشكيل مي‌دهد به طور متوسط حاوي 1/73 درصد فيبر رژيمي است. فیبر خرما فیبری با خاصیت جذب آب و روغن متوسط مناسب برای استفاده در صنعت نان و پودر سوخاری است.

فیبر گندم

دارای رنگ بسیار روشن، جذب آب بالا و رغن متوسط مناسب برای صنایع لبنی و گوشتی.

فیبر هویج

دارای ریزمغذی‌های مفید، جذب آب و روغن بسیار بالا مناسب برای بافت دهی در محصولات گوشتی و مکمل‌های غذایی.