نان هسته خرما

با افزودن پودر هسته خرما به محصولاتی از قبیل نان هسته خرما، خواص تغذیه‌ای محصول به طور چشمگیری افزایش پیدا می‌کند. یکی از دلایل اصلی این بهبود، افزایش محسوس مقدار فیبر موجود در نان است. امروزه صنایع مختلف غذایی با تقاضای زیادی برای بهبود خواص غذایی محصولات خود و افزایش زمان ماند خود روبرو هستند. همین امر اهمیت استفاده از افزودنی های خوراکی طبیعی مانند پودر هسته خرما را بیش از پیش نمایان می‌کند. استفاده از پودر هسته خرما در محصولات غذایی علاوه بر افزایش زمان ماند، با افزایش میزان فیبر مصرفی به کاهش وزن، کلسترول و فشار خون کمک شایانی می‌کند.

نان حاوی پودر طبیعی چغندر

نان حاوی آنتی اکسیدان چغندر، سرشار از اسید فولیک است و دارای مقادیر قابل توجهی سلنیوم و منگنز بوده، این نان از نظر ویتامین‌های خانواده B نیز غنی است. همچنین مصرف این نوع نان موجب بهبود برخی اختلالات گوارشی نظیر یبوست می‌شود و ضد سرطان دستگاه گوارش نیز می‌باشد. نان حاوی آنتی اکسیدان چغندر از چغندر با کیفیت بالا تهیه شده و موجب افزایش توان بدنی نیز می‌شود.