نان غنی شده با آرد هسته خرما:

با افزودن پودر هسته خرما به محصولاتی از قبیل نان هسته خرما ، خواص تغذیه‌ای محصول به طور چشمگیری افزایش پیدا می‌کند. یکی از دلایل اصلی این بهبود، افزایش محسوس مقدار فیبر موجود در نان است. امروزه صنایع مختلف غذایی با تقاضای زیادی برای بهبود خواص غذایی محصولات خود و افزایش زمان ماند خود روبرو هستند.

همین امر اهمیت استفاده از افزودنی های خوراکی طبیعی مانند پودر هسته خرما را بیش از پیش نمایان می‌کند. استفاده از پودر هسته خرما در محصولات غذایی علاوه بر افزایش زمان ماند، با افزایش میزان فیبر مصرفی به کاهش وزن، کلسترول و فشار خون کمک شایانی می‌کند.

از جمله مواد تشکیل دهنده نان هسته خرما میتوان به سلنیوم اشاره کرد. همچنین 70% هسته خرما فیبر است که میتواند برای بیماری های گوارشی مفید و موثر واقع شود. علاوه بر این ها روی، آهن و … در هسته خرما به وفور یافت میشود و همچنین از نظر ویتامین های E ,A و خانواده B نیز غنی است.

از خواص درمانی نان هسته خرما میتوان به درمان و کنترل بیماری هایی همچون بیماری های گوارشی، چاقی و دیابت اشاره کرد.از سوی دیگر به دلیل عدم وجود اسید فایتیک در نان هسته خرما، خصوصیات منفی نان های حاوی سبوس در این نان وجود ندارد.نان فراسودمند هسته خرمای فلاوینا علاوه بر خواص غذایی متعدد دارای خواص سلامت‌زایی بسیاری بوده و از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند. بسیاری از عناصر مورد نیاز روزانه بدن توسط این نان می‌تواند تامین ‌شود.

نان غنی شده با آرد هسته خرما غنی از مواد معدنی و ویتامین‌ها بوده و با دارا بودن میزان بالای فیبر توانایی تنظیم کلسترول خون را دارند که از این طریق از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کرده و خطر بروز سکته را کاهش می‌دهد. نان هسته خرما با عبور از دستگاه گوارش کمک بسزایی به هضم غذا کرده و ترکیبات اکسیدانی، سمی و سرطان‌زا باقی مانده در دستگاه گوارش را از بدن دفع می‌کند.

همچنین ورود این نان به دستگاه گوارش محل مناسبی برای رشد و نمو میکرو ارگانیسم‌ها فراهم کرده تا به کمک آن‌ها فرآیند هضم بهبود یافته و جذب مواد معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن بهتر شود. مصرف مداوم و روزانه نان غنی شده با آرد هسته خرما از تغییرات ناگهانی قند خون جلوگیری کرده و کمک شایانی به افراد مبتلا به دیابت می‌کند. همچنین با پاکسازی پرزهای روده و معده و افزایش عملکرد سامانه ایمنی بدن به عنوان یک گزینه مناسب برای تغذیه کودکان مطرح است.

نان‌های دارای ارزش تغذیه‌ای بالا مانند نان هسته خرما به نسبت نان‌های معمول رنگ تیره‌تری دارن. نان  هسته خرمای فلاوینا، با دارا بودن مواد مغذی فراوان رنگی تیره و عطر و طعمی ملایم و دل‌نشین دارد. این نان برای مصرف به‌عنوان نان صبحانه، عصرانه و یک وعده مناسب سیر کننده ولی سبک به عنوان شام از گزینه‌های مناسب به‌شمار می‌رود. همچنین 70% هسته خرما فیبر است که میتواند برای بیماری های گوارشی مفید و موثر واقع شود. علاوه بر این ها روی، آهن و … در هسته خرما به وفور یافت میشود و همچنین از نظر ویتامین های E ,A و خانواده B نیز غنی است.

نان حاوی آنتی اکسیدان چغندر:

نان حاوی آنتی اکسیدان چغندر ، سرشار از اسید فولیک است و دارای مقادیر قابل توجهی سلنیوم و منگنز بوده، این نان از نظر ویتامین‌های خانواده B نیز غنی است. همچنین مصرف این نوع نان موجب بهبود برخی اختلالات گوارشی نظیر یبوست می‌شود و ضد سرطان دستگاه گوارش نیز می‌باشد. نان حاوی آنتی اکسیدان چغندر از چغندر با کیفیت بالا تهیه شده و موجب افزایش توان بدنی نیز می‌شود.

نان حاوی آنتی اکسیدان چغندر غنی از گروهی از آنتی اکسیدان‌ها به نام بتا آلانین است که عامل قرمزی رنگ آن بوده و فواید زیادی برای سلامتی دارد. بر اساس تست FRAP، هر 100 گرم چغندر 1.7 میلی مول آنتی اکسیدان دارد. آب چغندر به افراد سالمند در مقابله با بيماري آلزايمر كمك مي كند زيرا باعث اتساع عروق خوني شده و فشار خون را كاهش مي دهد. از طرفي چغندر تعداد گلبول هاي سفيد ( نيروهاي دفاعي بدن) و گلبول هاي قرمز ( ناقل هاي اكسيژن) را افزايش مي دهد كه اين مسئله به جريان خون كمك مي كند.

بدن یک فرد رژیم گیرنده کاهش وزن، مجبور است چربیها را بسوزاند. برای سالم ماندن، در حالی که بدنتان چربی را در یک میزان شتاب دهنده می سوزاند باید آنتی اکسیدان های اضافی را به رژیم خود اضافه کنید. پس مصرف این نان در کنار خرید محصولات لاغری بسیار مفید است.نان حاوی آنتی اکسیدان چغندر حاوی مقدار مناسب و مورد نیاز بدن از آنتی اکسیدان هاست.

همچنین مولکولهای آنتی اکسیدان برای از بین بردن رادیکالهای آزاد که سبب اکسیداسیون وتخریب سلولها می شوند ضروری هستند و برای بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 مفید است.

شیرینی بدون قند رژیمی و وگان:

برای تهیه شیرینی بدون قند رژیمی و وگان از هیچ نوع فرآورده حیوانی استفاده نشده و پایه فرمول به صورت کامل گیاهی می‌باشد و برای استفاده افراد وگن کاملا مناسب است. همچنین از حداقل میزان روغن برای تولید شیرینی بدون قند رژیمی و وگان استفاده شده و فاقد قند است. شیرین کننده این محصول طبیعی و حاوی استویا است. شیرینی بدون قند رژیمی و وگان برای افراد مبتلا به دیابت و افراد دارای اضافه وزن که تمایل به مصرف شیرینی دارند، انتخاب بسیار مناسبی است. شیرینی فلاوینا فاقد رنگ مصنوعی است و حاوی آنتی اکسیدان‌های طبیعی هسته خرما و سنجد است.

شیرینی بدون قند فلاوینا حاوی پودر سنجد کامل، پودر نخود، جو، یولاف و پودر هسته خرما است.

شیرینی بدون قند رژیمی و وگان فلاوینا سرشار از ویتامین E، A و D است. مصرف محصول از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری می کند. این محصول به دلیل وجود سبوس گندم و هسته خرما حاوی مقدار مناسبی فیبر خوراکی است. در پخت شیرینی فلاوینا از تخم مرغ و هیچ ترکیب حیوانی استفاده نشده است، این محصول برای افراد وگان و گیاه خوار کاملا مناسب است.

پودر سوخاری:

یک پودر سوخاری با کیفیت که به دلیل دارا بودن فیبر بالا تاثیر بسزایی در سلامتی دارد. همچنین به دلیل استفاده از پودر هسته خرما در فرمول این فیبر میزان جذب روغن آن به شدن کاهش یافته و یک تجربه اصیل آشپزی را با غذایی خوش طعم و ترد فراهم می‌کند.