منابع ویتامین B12 کدام است؟

منابع ویتامین B12 کدام است؟ از آنجا که بدن انسان ویتامین B۱۲ تولید نمی کند، کارشناسان سلامت بر تامین این ویتامین از طریق رعایت رژیم غذایی سالم تاکید دارند. ویتامین ب ۱۲ نقش مهمی در سلامتی ایفا می کند. کمبود ویتامین ب ۱۲ در رژیم غذایی فرد می تواند بر سلامت جسمی و روانی تاثیر بگذارد.گیاهخواران باید توجه خاصی به مصرف ویتامین ب ۱۲ به مقدار کافی داشته باشند؛ این ویتامین به طور عمده در گوشت، تخم مرغ و محصولات لبنی یافت می شود. بنابراین، احتمال دارد گیاهخواران کمبود ویتامین ب۱۲ را تجربه کنند.

ویتامین ب12

وظایف ویتامین ب ۱۲ در بدن

ویتامین ب ۱۲ در بدن وظایف مهمی بر عهده دارد: ایجاد سلول‌های قرمز خون، تولید DNA، تولید عایق چرب که سلول‌های عصبی را می‌پوشاند، دفع مسمومیت‌های سیانید ناشی از سیگار و غذا، جلوگیری از سرطان، حفظ سلامتی سیستم عصبی، رشد مناسب، جلوگیری از عوارض قبل از عادت ماهیانه (سردرد، گیجی، افسردگی، اسهال، گرفتگی عضلانی)، تعادل، حافظه و تمرکز، تقسیم سلولی مناسب است.

ویتامین-ب-12

 

اسفناج: اسفناج منبعی از مواد مغذی است که به رشد کلی و سلامت بدن کمک می کند.

چغندر: چغندر علاوه بر آنکه سرشار از آهن است منبع ویتامین B۱۲ نیز به حساب می آید و به همین دلیل است که متخصصان چغندر را بخشی از یک رژیم غذایی سالم و مفید می دانند.

نخود: برای افرادی که گوشت مرغ مصرف نمی کنند نخود بهترین جایگزین است. این ماده غذایی علاوه بر ویتامین B۱۲، سرشار از فیبر، پروتئین و چندین ماده مغذی ضروری دیگر است.

ماست: ماست به دلیل پروبیوتیک های موجود در آن برای سلامت روده شناخته شده است. ماست کم چرب سرشار از ویتامین B۱۲ است. علاوه بر ماست، مقدار کافی از این ویتامین را می توان در شیر/پنیر کم‌چرب نیز مشاهده کرد. افراد گیاهخوار می توانند پنیر را با پنیر سویا و شیر را با شیر سویا جایگزین کنند.

آب پنیر: آیا آب پنیر را دور می ریزید؟ اگر جوابتان مثبت است، باید تجدید نظر کنید زیرا این مایع مفید، غنی از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است.

برای خرید محصولات ارگانیک و رژیمی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

Email
WhatsApp
Telegram

اشتراک این مطلب برای دوستان خود