فیبر خوراکی (فواید و ضرورت استفاده)

فیبر خوراکی

https://www.hercampus.com/author/mt-effective-studying-tips-learn-how-study-efficiently-and-progress
فیبر خوراکی dietary fiber

فیبر خوراکی

فیبرهای خوراکی موادی هستند که توسط بدن انسان قابل هضم نمی‌باشند ولی موجب تسهیل در هضم غذا و بهبود عملکرد دستگاه گوارش خواهند شد.

فیبرها به دو دسته محلول و نامحلول تقسیم می شوند.

فیبر های نامحلول عمدتا از سلولز، همی سلولز و لگنین تشکیل شده اند.

فیبرها نقش مهمی در صنعت مواد غذایی و بهبود خواص غذاها دارند.

ضرورت مصرف فیبر:

دریافت فیبر باعث کاهش خطر بروز بیماری‌های مختلف مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و سرطان کولون می‌گردد.

مصرف محصولات غذایی فاقد فیبر خطر بروز بیماری‌های فوق را افزایش داده و در طولانی مدت می‌تواند منجر به بروز فشار خون، بیماری‌های قلبی و عروقی، یبوست و حتی سرطان کولون گردد.

مصرف مداوم فیبر ها باعث کاهش وزن، کاهش اشتها و بهبود عملکرد دستگاه گوارش می شود.

بهترین رژیم های غذایی برای لاغری رژیم های شامل غذاهایی با فیبر بالا می باشند. این رژیم ها علاوه بر کاهش وزن به پاکسازی دستگاه گوارش کمک شایانی می نمایند.

منابع فیبر:

هسته خرما حاوی مقدار زیادی فیبر می باشد و با مصرف آن میتوان از بروز مشکلات گوارشی جلوگیری کرد.

در صورت استفاده از محصولات حاوی هسته خرما یا استفاده از بافت کامل گیاهی، فیبر مورد نیاز بدن تامین میگردد.

تقریبا تمامی بدنه و پوسته گیاهان منابع غنی از فیبر به شمار میروند.

در صورت در دسترس نبودن موارد فوق می توانید با میل کردن سبزیجات با غذا، فیبر مورد نیاز بدن را فراهم نمایید.

فلاوینا اولین و تنها تولید کننده ایرانی فیبرهای خوراکی برای استفاده در صنعت غذا می‌باشد.

برای مطالعه بیشتر در مورد فیبرهای صنعتی می توانید به لینک زیر مراحعه کنید:

پیشنهاد میکنیم سایر مطالب ما را مطالعه کنید.

فیبرهای خوراکی

 .mayoclinic org healthy vlifestyle nutrition and healthy eating in depth fiber art 20043983

دمنوش هسته خرما فلاوینا

پودر هسته خرما فلاوینا

خرید انترنتی محصولات