سنجد خواص و مصارف

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

سنجد:

سنجد درختچه یا درختی از خانواده Eleagnaceae از جنس Eleaagnus با نام علمی Elaegnus angostifolia می باشد.

این میوه بومی نواحی شمال آسیا و اروپا است. محل رویش آن در ایران، استان های آذربایجان، کردستان، چهارمحال و بختیاری، همدان، اصفهان، تهران و خراسان است.

بر اساس آمار منتشره دفتر آمار و فناوری اطلاعات وزارت جهاد کشاورزی ایران میزان تولید این میوه در سال 2112 در ایران 6281 تن بوده و سطح زیر کشت درخت آن حدود 1221 هکتار بر آورده شده است.

مواد تشکیل دهنده:

میوه سنجد بیضوی، گوشت دار، به شکل و ابعاد زیتون به رنگ قرمز نارنجی و دارای طعم ملایم، قابض و قابل مصرف است. میوه گیاه سنجد حاوی مقادیر قابل توجهی ترکیبات فلاونوئیدی، ترپنوئیدی، سیتواسترول، کاروکرول، گلوکز، فروکتوز، اسید فنلیک و اسید کافئیک است. همچنین حاوی املاح پتاسیم، منیزیم، سدیم، آهن، کلسیم، روی و مس می باشد

همچنین سنجد دارای اسیدهای چرب مانند اسید لینولئیک، اسید پالمیتولیک، اسید پالمیتیک، فسفولیپید، گلیکو لیپید و بتا سیتوسترول است.

خواص و نحوه مصرف:

در طب سنتی ایران این میوه به عنوان یک عامل ضد درد در بیماران مبتلا به ورم مفاصل و ضد تشنج است.

سویق شش گیاه فلاوینا:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

سویق شش گیاه فلاوینا حاوی سنجد کامنل و جو دو سر می‌باشد.

از خواص این سویق می‌توان به بهبود پوکی استخوان، کمک به رشد کودکان و تقویت بانوان باردار و شیرده اشاره کرد.

مصرف این سویق قبل از غذا به کاهش وزن و بعد از غذا به جذب و افزایش وزن کمک می‌کند.

طریقه مصرف آن به همراه شیر یا سایر مایعات می‌باشد.

فلاوینا سویق کامل را با بهترین کیفیت و مواد اولیه ارگانیک برای شما مصرف کنندگان عزیز تولید می‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:

سویق کامل فلاوینا

برای خرید این سویق می‌توانید از لینک زیر اقدام نمایید:

WWW.NILIMALL.COM