تاثیر محصولات هسته خرما برای لاغری و کنترل دیابت:
محصولاتی که باعث لاغری و کنترل دیابت میشوند:
- دمنوش هسته خرما
- نان هسته خرما
چگونگی تاثیر این محصولات بر کنترل قند خون ، دیابت و لاغری:
دمنوش هسته خرما:
دمنوش هسته خرما که در واقع پودر هسته خرمای بو داده است.
دمنوش حاوی ترکیبات پلی فنول و آنتی اکسیدان هایی نظیر فلاونوئیدها همچنین پلی ساکاریدهای مثل زایلو الیگوساکارید است.
این ترکیبات از تولید قند های ساده توسط آنزیم های تجزیه کننده نشاسته جلوگیری می کند.
به واسطه آن از افزایش ناگهانی قند خون ممانعت کرده و قند خون را تنظیم میکند.
مکانیسم دیگر اثرگذاری این ترکیبات کمک به عدم جذب قند های ساده در داخل روده کوچک همچنین باعث می شوند با مکانیسم شبیه به انسولین قند خون پس از ورود به بدن وارد ماهیچه ها شده و در آنجا به مصرف برسد.
پس بنابراین از افزایش قند خون جلوگیری کرده و در صورتی که میزان قند خون بالا باشد قند خون را کنترل میکند.
نان هسته خرما:
نان هسته خرما به دلیل داشتن میزان فیبر خوراکی بالا و همچنین پلی ساکارید های موجود در هسته خرما باعث می شود یک سیری پایدار در معده اتفاق بیفتد.
این امر به خاطر عدم توانایی بدن در هضم فیبرهای خوراکی است.
بنابراین با پر شدن حجم معده احساس سیری طولانی مدتی به مصرف کننده دست میدهد.
فیلم های خوراکی در طول مسیر خود در دستگاه گوارش مانند یک اسفنج عمل کرده و چربی ها و ترکیبات سرطان زارا به خود جذب و از بدن خارج می نماید.
پلی ساکارید های موجود در هسته خرما که با مصرف نان وارد بدن ما می شوند باعث بهبود رشد باکتری های مفید موجود در روده شده و به دنبال آن این باکتری ها موادی را ترشح می کنند که متابولیسم بدن را تنظیم کرده و باعث سوخته شدن چربی ها و عدم جذب چربی های اشباع در داخل روده میشود.
همچنین این باکتری ها باعث می شود سیستم ایمنی بدن در برابر عوامل بیماری زا و ایجاد کننده آلرژی تقویت می شود.
همچنین سطح سوخت و ساز بدن نیز بالا برود.
به همین خاطر مصرف نان هسته خرمای فلاوینا باعث لاغری کاهش چربی و کلسترول خون و در نهایت افزایش سطح سلامت مصرف کننده میشود.