روغن هسته انگور
مانند سایر روغن های پخت و پز، این محصول نیز به اشکال مختلف وجود دارد. روغن هسته انگور سرد و پرس شده از سایر انواع آن برتر در نظر گرفته می شود.
آشپزی با روغن هسته انگور
این یک محصول همه کاره است که به دلیل سالم بودن شهرت زیادی به دست آورده است. خواص آن، استفاده نادرست از آن را دشوار می کند، اما می توانید با رعایت چند قانون برای استفاده از آن، از مزایای بیشتری بهره مند شوید. بیایید برخی از مهمترین بایدها و نبایدهای پخت و پز با این روغن را مرور کنیم.
روغن خوش طعمی نیست، به این معنی که برای استفاده در غذاهای با طعم ملایم کاملاً مناسب است. طعم آن به اندازهای ظریف است که حتی ظریفترین طعمها را پنهان نمیکند یا حواس را از آن منحرف نمیکند و همچنین با سایرطعم های قویکه میخواهید نقش اصلی را در غذایتان بازی کنید، تداخل نخواهد داشت.
هنگام پخت و پز در دمای بالا از این محصول استفاده کنید.
این سوال که آیا این روغن برای پخت و پز با حرارت بالا خوب است یا خیر، در برخی محافل بحث برانگیز است و مدتهاست که مورد علاقه سرآشپزها بوده است، دقیقاً به دلیل اینکه چگونه دمای بالا را تحمل میکند. می توانید در دمای بیش از 400 درجه فارنهایت آشپزی کنید.
شرایط نگهداری آن
این روغن ممکن است فاسد شود اما اگر در محیط مناسب نگهداری شود تا یک سال ماندگاری دارد. مانند سایر روغن های پخت و پز، بهتر است دور از گرما و نور نگهداری شود.
برای خرید روغن هسته انگور اینجا کلیک کنید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.