آیا تمیز کردن کپک روی نان بی خطر است؟
آیا تمیز کردن کپک روی نان بی خطر است؟ متأسفانه، این یک مورد ساده است که اگر روی نان خود کپک دیدید، باید کل نان را دور بریزید.
به این دلیل است که اگر فقط در یک منطقه کپک را ببینید. شبکه رباتهای قالب میکروسکوپی آن میتواند در اعماق زیستگاه نرم نان نفوذ کند. ممکن است شما آن رشتههای کپک را نبینید، اما ممکن است چیزهای بدی از خود به جای بگذارند که شما را بیمار کند.
هاگ های کپک موجود در هوا می توانند واکنش های آلرژیک و مشکلات تنفسی ایجاد کنند. به همین دلیل است که هرگز نباید یک تکه غذای مانده را بو کنید زیرا که برخی از آن ها نیز سموم تولید می کنند که می تواند در کوتاه مدت یا دراز مدت شما را بیمار کند.
پس نان کپک زده را دور بریزید.
اما به خاطر داشته باشید که در درجه اول غذاهای نرم و مرطوب هستند که باید واقعا نگران آن باشید.
برای مثال، اگر کمی کپک روی یک پنیر سفت یا یک میوه یا سبزی سفت دیدید، اشکالی ندارد که ناحیه آسیب دیده راحذف کنید. چون چنین غذاهایی برای قالب خیلی سفت هستند که نمی توانند شاخک های قالب دوکی خود را بیرون بیاورند و بنابراین بعید است که از آن چیزی که می بینید نفوذ کرده باشد.
برای خرید نان هسته خرما اینجا کلیک کنید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.