خواص جوانه های گیاه ها
خواص جوانه های گیاه ها ، مصرف جوانههای گوناگون میتوانید مقدار قابل توجهی ازویتامینهای گروهB وC را به بدن برسانید. افزایش منیزیم در جوانهها به کنترل فشار خون کمک میکند. عنصر روی که برای جلوگیری از ریزش مو و بهبود رشد قدی و بلوغ جنسی نوجوانان لازم است، طی جوانهزدن دانهها افزایش مییابد. لازم به ذکر است کهبا توجه به شرایط آب و خاک، کمبود روی در ایران بسیار شایع است کهاین کمبود بامصرف جوانهها قابل جبران است. مقدار سلنیوم دانه با جوانهزدن افزایش مییابد. سلنیوم در سلامت قلب و عروق و بدن نقش بسیار مهمی ایفا میکند.
خواص جوانه ها، جوانهها سرشار از ویتامین هستند، یعنی بیشتر از دانههای خشکی مانند غلات و حبوبات ویتامین دارند. به طور دقیقتر جوانهها در مقایسه با این مواد غذایی حاوی 3 تا 6 برابر ویتامین بیشتری هستند. جالب اینجاست که جوانهها ویتامین بیشتر و کالری کمتری دارند. به عنوان مثال جوانهی گندم در مقایسه با دانهی گندم 6 برابر ویتامین C بیشتر و 3 برابر ویتامین A بیشتری دارد. به طور کلی جوانهها حاوی ویتامین C و آنتی اکسیدان ها هستند که با بیماریها مقابله میکنند و باعث جذب بهتر آهن موجود در سبزیجات میشوند.
جوانه ها فشار خون را کنترل می کنند و برای بانوان مبتلا به کم خونی نیز بسیار مفیدند. سعی کنید جوانه ها را بدون سس و با روغن زیتون و آبلیمو یا سرکه مصرف کنید.
برای خرید پودر جوانه خرما اینجا کلیک کنید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.