حساسیت فصلی
واژه ی آلرژی به تنهایی به معنای یک واکنش افراطی است که سیستم دفاعی و ایمنی بدن نسبت به عوامل مختلف از خود نشان می دهد. این واکنش می تواند به صورت خارش، آبریزش بینی، عطسه، سرفه و نشانه های دیگر ظاهر شود. رایج ترین نشانه ها و عوارض حساسیت های فصلی شامل آبریزش بینی، ریزش اشک از چشم، سرفه وعطسه می باشد که ممکن است به علت تغییرات طبیعت و یا مصرف دارو ها و مواد شیمیایی خاص ایجاد شود. آلرژی های فصلی در چشم موجب ورم ملتهبه بهاره، در دستگاه تنفسی فوقانی باعث گرفتگی، خارش و آب ریزش بینی و در دستگاه تحتانی تنفسی موجب سرفه، خس خس گلو و تنگی نفس، کهیر، سر درد های مکرر، خستگی بیش از حد و خارش پوست می شود. این مشکل هم چنین می تواند علائم بیماری آسم را نیز تشدید کند.
فصل بهار: درختها عامل بیشتر حساسیتهای بهاری هستند. درختانی مانند بلوط، نارون ، افرا ، توس، سرو، توسکا، شاه بلوط، بید و صنوبر.
فصل تابستان: همانطور که گفته شد حساسیت را به این دلیل تب یونجه هم مینامند که افراد زیادی علائم حساسیت را در فصل تابستان که در تاریخ فصل برداشت یونجه است تجربه میکنند. عامل اصلی حساسیت فصل تابستان، علفهایی چون تلخه و دمگربهای چمنزار و یک سری علفهای هرز خاصی هستند. و گیاهانی چون علف دوروا و لوئیچه چمنی در فصل تابستان گرده افشانی میکنند. این بیماری با آسم نیز همراهی دارد و در موارد بسیاری، افراد به هردوی این بیماریها مبتلا هستند. بنا به گزارش مؤسسهی آسم و آلرژی آمریکا، علفها شایعترین عامل ایجاد تب یونجهاند.
در فصل بهار و تابستان گرما، رطوبت و وزش باد از دیگر عوامل تشدیدکننده آن است.
نشانهها
نشانههای زیر مربوط به آلرژی هستند و میتوانند آن را از سرماخوردگی متمایز کنند:
بیمار تب نمیکند.
ترشحات مخاطی رقیق و شفاف میباشند.
بیمار پی در پی و سریع عطسه میکند.
این نشانهها معمولاً بیش از ۷ تا ۱۰ روز طول میکشند.
برای خرید محصولات ارگانیک اینجا کلیک کنید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.