روغن هسته انار

خواص بی نظیر روغن هسته انار

خواص بی نظیر روغن هسته انار

از خواص بی نظیر روغن هسته انار چه میدانید؟؟ امروزه انار به عنوان یک غذای فوق العاده مرسوم است. روغن هسته انار نیز در خط مقدم روند پایدار “زیبایی منحصربه فرد” قرار دارد، هسته های روغن محصول جانبی تولید آب انار ارگانیک است. با تولید روغن هسته انار از آنها، هسته انار چرخه با ارزشی را تجربه می کند.

روغن هسته انار

ایده های استفاده از محصول

همراه با روغن آرگان و آجیل ماکادامیا، نتیجه یک اکسیر زیبایی گرانبها برای پوست بالای 40 سال است.

برای پوست های حساس، روغن هسته انار را می توان با پماد کالاندولا ترکیب کرد.

در یک مراقبت روزانه، روغن هسته انار را می توان با روغن چیا یا روغن دانه مورینگا ترکیب کرد.

 

 

خواص روغن هسته ی انار

در قلب روغن هسته انار، اسید چرب امگا 5 کمیاب و اسید پونیسیک وجود دارد. این ماده فعال آرایشی در روغن هسته انار در سطح بیش از 60 درصد وجود دارد.این روغن همراه با فلاونوئیدها، پلی فنول ها و فیتوهورمون های موجود در آن، دارای خواص آنتی اکسیدانی استثنایی است و به طور طبیعی از پوست و مو در برابر استرس اکسیداتیو، یعنی رادیکال های آزاد محافظت می کند.

لوازم آرایشی کاربردی در روغن هسته ی انار

روغن هسته انار زرد طلایی و تا حدودی چسبناک حاصل از کشت ارگانیک تایید شده دارای رایحه ای مشخص و کمی آجیلی است. با طیف اسیدهای چرب غیر معمول خود، از تشکیل سلول های جدید پشتیبانی می کند. دارای اثر بازسازی کننده، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.روغن هسته انار برای پوست های بالغ ایده آل است و همچنین در امولسیون هایی برای پوست های حساس، آتوپیک و اگزماتوز عالی است.

برای خرید روغن هسته انار اینجا کلیک کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

 

بیشتر بدانید

روغن هسته انگور

روغن هسته انگور

مانند سایر روغن های پخت و پز، این محصول نیز به اشکال مختلف وجود دارد. روغن هسته انگور سرد و پرس شده از سایر انواع آن برتر در نظر گرفته می شود.

روغن هسته انگور

 

آشپزی با روغن هسته انگور

این یک محصول همه کاره است که به دلیل سالم بودن شهرت زیادی به دست آورده است. خواص آن، استفاده نادرست از آن را دشوار می کند، اما می توانید با رعایت چند قانون برای استفاده از آن، از مزایای بیشتری بهره مند شوید. بیایید برخی از مهم‌ترین بایدها و نبایدهای پخت و پز با این روغن را مرور کنیم.

روغن خوش طعمی نیست، به این معنی که برای استفاده در غذاهای با طعم ملایم کاملاً مناسب است. طعم آن به اندازه‌ای ظریف است که حتی ظریف‌ترین طعم‌ها را پنهان نمی‌کند یا حواس را از آن منحرف نمی‌کند و همچنین با سایرطعم های قوی‌که می‌خواهید نقش اصلی را در غذایتان بازی کنید، تداخل نخواهد داشت.

روغن انگور

هنگام پخت و پز در دمای بالا از این محصول استفاده کنید.

این سوال که آیا این روغن برای پخت و پز با حرارت بالا خوب است یا خیر، در برخی محافل بحث برانگیز است و مدت‌هاست که مورد علاقه سرآشپزها بوده است، دقیقاً به دلیل اینکه چگونه دمای بالا را تحمل می‌کند. می توانید در دمای بیش از 400 درجه فارنهایت آشپزی کنید.

شرایط نگهداری آن

این روغن ممکن است فاسد شود اما اگر در محیط مناسب نگهداری شود تا یک سال ماندگاری دارد. مانند سایر روغن های پخت و پز، بهتر است دور از گرما و نور نگهداری شود.

برای خرید روغن هسته انگور اینجا کلیک کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

بیشتر بدانید
فواید کنجد

فواید کنجد برای سلامتی

فواید کنجد برای سلامتی
کنجد در طب باستانی تبت، چین و هند استفاده می شده است. استفاده از آن در این سنت ها در طول نسل ها منتقل شده است و اکنون توسط بسیاری از گیاهان دارویی مدرن توصیه می شود.ادعاهای مربوط به فواید بسیار زیاد کنجد برای سلامتی، توجه محافل علمی را برانگیخته است و تحقیقات زیادی به منظور تعیین ماهیت خواص دارویی ادعایی آن انجام شده است.

قابل توجه ترین فواید کنجد عبارتند از:

ارتقاء سلامت قلب و عروق

شامل اثرات قابل توجه کاهش چربی خون و کاهش فشار خون است که سطح کلسترول بد را کاهش می دهد.فشار خون بالا را کنترل می کند، بنابراین به درمان و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.

حمایت از ایمنی

کنجد سرشار از آنتی اکسیدان است که از سلول ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند و به جلوگیری از شروع بیماری های مرتبط با افزایش سن مانند تصلب شراین کمک می کند.

علاوه بر این، کنجد برای موارد زیر مفید است:

درمان عفونت های باکتریایی ترکیبات ضد باکتری آنها قادر به مبارزه با عفونت های داخلی و خارجی است.

رفع یبوست: کنجد سرشار از فیبر غذایی است که باعث هضم بهتر و حرکات منظم روده می شود.

موارد منع مصرف کنجد
از آنجایی که کنجد می تواند اثر ملین داشته باشد، توصیه می شود که مبتلایان به اسهال از مصرف دانه ها، روغن یا مکمل ها خودداری کنند.

به زنان باردار یا شیرده، یا افرادی که برای هر بیماری جدی دارو مصرف می‌کنند، توصیه می‌شود قبل از وارد کردن مکمل‌های بهداشتی به رژیم غذایی خود با پزشک خود صحبت کنند.

برای خرید ارده رژیمی  اینجا کلیک کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

بیشتر بدانید
روغن درخت چای تصویر شاخص

روغن درخت چای چیست؟

روغن درخت چای چیست؟

روغن درخت چای از برگ‌های درخت ملالوکا آلترنیفولیا به‌دست می‌آید. این درخت کوچک در کوینزلند و نیو ویلز جنوبی استرالیا رشد می‌کند.درخت ملالوکا آلترنیفولیا به‌نام درخت چای هم شناخته شده‌ است.

روغن درخت چای

فواید روغن ضروری درخت چای برای پوست، مو و ناخن

روغن درخت چای برای پوست، مو و سلامت

شاید در مورد روغن درخت چای به عنوان یک درمان معجزه آسا برای آکنه شنیده باشید. روغن درخت چای کاربردها و فواید بی‌شماری برای پوست، مو و سلامت دارد، به همین دلیل است که در بین محصولات زیبایی بسیار محبوب است. در اینجا، ما در مورد برخی از مزایای آن و نحوه استفاده ایمن از آن در مراقبت روزانه از پوست و مو صحبت خواهیم کرد.

التهاب را کاهش می دهد

این اسانس شفابخش به دلیل فواید ضد التهابی، قرمزی، تورم و التهاب را آرام می کند. همچنین به پیشگیری و کاهش زخم های آکنه کمک می کند و پوست را صاف و ابریشمی می کند. به سادگی چند قطره روغن درخت چای را به روغن حامل یا مرطوب کننده روزانه خود اضافه کنید و آن را چندین بار در روز روی ناحیه آسیب دیده بمالید.

درخت چاای02

قارچ ناخن را درمان می کند

روغن درخت چای نه تنها ضد باکتری است، بلکه دارای خواص ضد قارچی قوی است که آن را به گزینه ای عالی برای درمان قارچ قارچی و سایر پوستی تبدیل می کند. چند قطره را در روغن نارگیل زیتون رقیق کنید و مستقیماً به مناطق گیاهی یا اضافه کنید.

ضدعفونی کننده سطح یا دست

وقتی صحبت از ضدعفونی‌کننده‌های طبیعی به میان می‌آید، روغن درخت چای در صدر فهرست ما برای مؤثرترین اسانس‌ها قرار دارد. کافی است 20 تا 30 قطره را با یک فنجان آب و چند قاشق غذاخوری سرکه سیب مخلوط کنید، خوب تکان دهید و روی سطوح اسپری کنید تا باکتری ها از بین بروند.

ضد عفونی کننده برای بریدگی ها وخراش ها

به دلیل خواص ضد باکتریایی قوی روغن درخت چای، می توان از آن برای ضدعفونی بریدگی های جزئی، خراش ها و زخم ها استفاده کرد.

روغن درخت چای

برای خرید روغن درخت چای اینجا کلیک کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

بیشتر بدانید

خواص شگفت انگیز پودر هسته خرما

از خواص شگفت انگیز پودر هسته خرما این است که میتوان به عنوان افزودنی به قهوه و چای استفاده کرد. شربت خرما را با لیمو به آب گرم اضافه کنید و به صورت چای یا آب دم کرده بنوشید. سعی کنید نان سالم درست کنید. فقط شربت خرما را با عسل یا نعناع مخلوط کنید.

پودر هسته خرما

هسته های خرما منبع خوبی از اسید اگزالیک هستند. هسته خرما در درمان مشکلات مربوط به قند خون، دیابت و عوارض مربوط به آن مفید است. بر اساس یک مطالعه اخیر، هسته خرما اثرات محافظتی بالقوه ای را در برابر عوارض اولیه دیابت کبد و کلیه نشان داده است.

پودر هسته ی خرما

خواص شگفت انگیز پودر هسته خرما

بهبود التهاب زخم

یکی از مهمترین خواص هسته خرما ، بهبود زخم ها است. زخم ها معمولی یا زخم های چرکی با هسته خرما درمان می شوند. هسته میوه خرما را بسوزانید و بعد از خنک شدن نزدیک محل زخم آن را خرد کنید. با سوزاندن هسته خرما و قرار دادن آن در محل گفته شده باعث التیام زخم خواهید شد.

دفع سنگ کلیه

دفع سنگ کلیه یکی دیگر از خواص فوق العاده هسته خرما است. افرادی که از سنگ کلیه یا سنگ مثانه رنج می برند می توانند چند هسته خرما را خرد کنند و آنها را با آب جوشانده و روزی دو بار بخورند.

جوانسازی پوست و مو

زیبایی پوست و درمان چین و چروک بخشی از مزایای شگفت انگیز روغن هسته خرما است. این روغن به دلیل داشتن ویتامین های B و A و همچنین آهن، بسیار مؤثر است. روغن خرما به دلیل ویتامین های گروه B ، مشکلات پوستی را درمان می کند. بنابراین روزانه مقدار کمی روغن هسته خرما را روی صورت خود بمالید. بعد از مدت کوتاهی متوجه خواهید شد که روغن به پوست جذب می شود و به عنوان یک مرطوب کننده قوی عمل می کند.

برای خرید پودر هسته خرما اینجا کلیک کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

 

بیشتر بدانید
روغن شاهدانه تصویر شاخص

روغن شاهدانه

روغن شاهدانه

روغن دانه شاهدانه به عنوان یک درمان برای طیف وسیعی از شرایط استفاده می شود. برخی از مطالعات نشان می دهد که مواد مغذی و مواد معدنی آن می تواند به سلامت پوست و قلب و همچنین کاهش التهاب کمک کند. در اینجا نگاهی عمیق‌تر به آنچه که این تحقیق در مورد فواید بالقوه این روغن برای سلامتی دارد، آورده شده است:

روغن شاهدانه

کاهش التهاب

با گذشت زمان، التهاب بیش از حد در بدن شما می تواند منجر به انواع بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت، سرطان و آسم شود. مطالعات همچنین اسیدهای چرب امگا 3 موجود در شاهدانه را با کاهش التهاب مرتبط دانسته اند.

پوست سالم تر

پخش روغن شاهدانه روی پوست به عنوان یک کاربرد موضعی نیز می تواند علائم را کاهش دهد و انواع مختلفی از اختلالات پوستی را تسکین دهد ومی تواند به عنوان یک درمان موثر آکنه عمل کند، علاوه بر این به دلیل وجود چربی‌های غیراشباع «خوب» در روغن، علائم درماتیت آتوپیک یا اگزما را بهبود می‌بخشد.

روغن شاهدانه032

بهبود سلامت قلب و عروق

اسید آمینه آرژنین در  شاهدانه وجود دارد. مطالعات نشان داده اند که این ماده به سلامت سیستم قلبی عروقی کمک می کند. مصرف غذاهای با سطوح بالای آرژنین می تواند به کاهش خطر بیماری قلب کمک کند.

 

برای خرید روغن شاهدانه اینجا کلیک کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

بیشتر بدانید
تصویر شاخص

آفتاب سوختگی بر اثر سرما

آفتاب سوختگی بر اثر سرما چیست؟؟؟

ممکن است سرمای بیرون برای شما خوشایند باشد. اما پوست شما قادر به تحمل آن نیست.علت این که در زمستان باید از پوست خودتون بیشتر مواظبت کنید این هست که در این فصل و پس از بارش برف و باران زاویه تابش و همچنین انعکاس نور به پوست صدمه می‌زند
افتاب سوختگی

علائم آفتاب سوختگی در زمستان چیست؟

آفتاب سوختگی در افراد مختلف به شکل های متفاوتی خود را نشان میدهد  و بعد از گذشت چند ساعت از ماندن زیر نور خورشید بروز پیدا میکند و یک سری علائم کلی دارد که به شرح زیر می باشد:

لکه های سن یا لکه های کبد
چین و چروک
اختلالات رنگ دانه ای پوست
صورتی یا قرمز رنگ شدن پوست
تاول های کوچک پر از آب که هر لحظه ممکن است ترکیده شود
آفتاب سوختگی002

راهکار درمان آفتاب سوختگی چیست؟

به طور معمول از روش های زیر برای درمان سوختگی استفاده می شود که روشهای کلی آن بدین صورت است:
خیساندن پوست در شیر بسیار کمک می کند.
آب خنک در محل سوختگی از سوزش آن می کاهد.
در محل سوختگی چای کیسه‌ای بگذارید.
نوشیدن مقدار زیادی آب به رفع النهاب کمک می کند.
روغن هسته خرما التهابات پوستی را کاهش می دهد.

آفتاب سوختگی123

برای خرید روغن هسته خرما اینجا کلیک کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

 

 

 

بیشتر بدانید